Om Artskill

Kunstfag og kunsthåndverk til folk flest

Artskills ambisjon er å tilby digitale kurs fra gode kunstutøverne til et bredt publikum. Våre kurs er utviklet av dyktige kunstnere og brukskunstnere. Målgruppen for kursene er folk som ønsker å lære teknikker og gjennomføre kreative prosjekter.

Det skal være enkelt

For deltakerne skal det være enkelt og inspirerende å ta kurs på Artskill. Deltakerne veiledes skritt for skritt frem til et ferdig resultat. Kursene er på norsk. De kan tas når som helst og fra hvor som helst. Det krever bare nettilgang. Kursdeltaker registrerer seg, betaler for kurset, laster det ned og gjennomfører på egenhånd.

For kursholderne skal det være enkelt og inspirerende å utvikle kurs. Vi hjelper kursholderne med oppbygging av kursene. Vi har utarbeidet en pedagogisk mal og gir tips for videoopptak. Artskill kan også hjelpe til med å arrangere opptak i studio.

Unge entusiaster står bak

Artskill er et norsk selskap stiftet av keramiker Johanne Birkeland. Hun er bosatt på Hvasser i Færder kommune og har verksted både der og i Oslo. Sjekk gjerne Jossolini på Instagram og hjemmesiden https://jossolini.no/