Celine Engelstad

Celine Engelstad

En av gründerne og designeren bak det norske smykkemerket Celine Engelstad. Celine lanserte sin første smykkekolleksjon høsten 2008 og smykkemerket ble raskt en stor suksess i Norge. Tidligere solgt smykkekolleksjoner hos flere gullsmeder landet rundt og smykket opp en rekke kjendiser blant annet med det ikoniske «Norgeskart-smykket».

Se profil
Christian Nilsen

Christian Nilsen

Møbelmaker som etter noen år i Berlin er kommet hjem og gjør suksess med egen nettbutikk. Han er designer og bygger møbler av høy kvalitet med et tidløst men særpreget uttrykk. Christian er lidenskapelig opptatt av tre og kan snakke om dette i timevis. Han har alltid likt seg aller best når han har et prosjekt gående på verkstedet.

Se profil
Johanne Birkeland

Johanne Birkeland

Johanne Birkeland - @jossolini - er en keramiker med godt grep om håndverket samtidig som hun eksperimenterer med nye ideer og teknikker. Mange av hennes lamper, vaser og kopper finnes i norske hjem. Hun trives best i verkstedet og der finner du henne stort sett hele døgnet.

Se profil
Jonathan Chedeville

Jonathan Chedeville

Kunstmaler og skuespiller med bred uttrykksform og som behersker mange teknikker. Han inspireres av både nye og gamle mestere, og har lært mye av å studere Odd Nerdrum i arbeid. Jonathan har flere spennende referanseprosjekter. Du har kanskje sett hans utsmykning av Frogner kino i Oslo eller sett ham i «live performance» på eventer.

Se profil
Lilja Kristjánsdóttir

Lilja Kristjánsdóttir

Allsidig kunstner med atelier i Trondheim. Har opparbeidet seg en rik kunnskap og erfaring innen akryl, akvarell, oljemaling og tegning. Elsker å lære bort og underviser både i skolen og på kveldskurs for voksne. Har de siste årene utviklet en rekke populære nettkurs. Hun er en populær kursholder som får bestiller for å holde kurs: i Trondheim fengsel, for vanskeligstilte gjennom Røde kors, kurs for maleforendinger i Norge, Frankrike og Island. Tilbakemeldingene er at hun er god til å lære fra seg, teknikkene er lette og artige, slik at du får lyst til å male mer etterpå.

Se profil
Linda Cecilie Furulund

Linda Cecilie Furulund

Mitt navn er Linda Cecilie Furulund og for over 20 år siden startet jeg opp egen bedrift – Kunstgjødsel. Forretningsideen var å «finne penger til kunst/kultur».

Se profil
Quim Kamikaze

Quim Kamikaze

Quim er kunstsmed og metallarbeider med verksted på Kroloftet. Han har undervist i smedfaget på Handverksskolen på Dovre og deltatt i både VM og NM Smedfaget. Quim benytter både tradisjonelle og moderne teknikker og ser smedfaget som en flott mulighet for kreativ utfoldelse.

Se profil
Sissel Flo Nilsen

Sissel Flo Nilsen

Fotograf med mange års erfaring som reklamefotograf og lærer i fotofaget. Hun behersker flere sjangere og kan skilte med en portefølje som spenner fra dramatiske industribilder til gripende naturbilder. Sissel kan triksene, også for smarttelefonen og også for å ta scrollstoppere i sosiale medier. Alle har nytte av å lære seg å ta bedre bilder mener Sissel og hun lærer gjerne bort.

Se profil
Steinar Caspari

Steinar Caspari

Steinar Caspari er omtalt som landets beste graffitikunstner. Han har også stor rekkevidde innenfor faget internationalt.

Se profil
Tove Svartkjønnli

Tove Svartkjønnli

Jeg er selvlært papirflorist, og elsker å eksperimentere med former og størrelser, ulike teknikker og typer papir. Papir er min form for meditasjon, eller mindfullness. Her er det lyden og den taktile følelsen av papir som forsterker denne følelsen for meg.

Se profil