Anja Sjuls

Anja Sjuls

Tekstilkunstner Anja Sjuls er kanskje mest kjent for historiske drakter og ikke minst Osebergdrakta. Hun er en allsidig kunstner som behersker både skreddersøm en rekke håndverksteknikker. Anja er også en engasjert formidler.

Se profil
Celine Engelstad

Celine Engelstad

En av gründerne og designeren bak det norske smykkemerket Celine Engelstad. Celine lanserte sin første smykkekolleksjon høsten 2008 og smykkemerket ble raskt en stor suksess i Norge. Tidligere solgt smykkekolleksjoner hos flere gullsmeder landet rundt og smykket opp en rekke kjendiser blant annet med det ikoniske «Norgeskart-smykket».

Se profil
Johanne Birkeland

Johanne Birkeland

Johanne Birkeland - @jossolini - er en anerkjent keramiker med stor produksjon. Mange av hennes lamper, vaser og kopper finnes i norske hjem. Hun er opptatt av håndverket og eksperimenterer med nye ideer og teknikker. Hun trives best i verkstedet og der finner du henne stort sett hele døgnet.

Se profil
Jonathan Chedeville

Jonathan Chedeville

Kunstmaler og skuespiller med bred uttrykksform og som behersker mange teknikker. Han inspireres av både nye og gamle mestere, og har lært mye av å studere Odd Nerdrum i arbeid. Jonathan har flere spennende referanseprosjekter. Du har kanskje sett hans utsmykning av Frogner kino i Oslo eller sett ham i «live performance» på eventer.

Se profil
Julie Skarland

Julie Skarland

Julie Skarland er en motedesigner og tekstilkunster som er genuint opptatt av redesign. Hun er utdannet dameskredder fra Trondheim, og som motedesigner fra Paris. I Paris har hun i mange års hatt sitt eget motemerke og butikk.

Se profil
Kari Prestgaard

Kari Prestgaard

Kari Prestgaard er utdannet kunstner og pedagog. Hun har et brennende engasjement for naturen. Hun lager kunst av plastsøppel som speiler de sammensatte miljøutfordringene som kjennetegner vår tid; og bruker kunsten som et virkemiddel for å gjøre en forskjell. Kari besøker skoler over hele landet og formidler om plast i havet. Miljøkunstneren stiller også med utstillinger og kunstneriske aktiviteter på museer, akvarier, våtmarkssenter og festivaler. Siden 2011 har hun inspirert 20.000 barn på turnéer fra Lindesnes i sør til Svalbard i nord til å ta gode og informerte miljøvalg.

Se profil
KunstTeam

KunstTeam

Vi er kunstnere, pedagoger og bestevenner. Vi elsker å skape, uttrykke oss kunstnerisk, og formidle kunnskapen vår til deg. Vi er nysgjerrige og lekne, og liker å utfordre oss selv. Hver eneste dag snakker vi om kunst og skaper kunst, og skaperprosessen er det vi liker aller best. Vi har jobbet med kunstneriske uttrykk hele livet, i forskjellige uttrykksformer som musikk, oljemaling, scenekunst, akryl og skulptur. All denne erfaringen bruker vi i dag når vi arbeider som mixed media-kunstnere.

Se profil
Lilja Kristjánsdóttir

Lilja Kristjánsdóttir

Allsidig kunstner med atelier i Trondheim. Har opparbeidet seg en rik kunnskap og erfaring innen akryl, akvarell, oljemaling og tegning. Elsker å lære bort og underviser både i skolen og på kveldskurs for voksne. Har de siste årene utviklet en rekke populære nettkurs. Hun er en populær kursholder som får bestiller for å holde kurs: i Trondheim fengsel, for vanskeligstilte gjennom Røde kors, kurs for maleforendinger i Norge, Frankrike og Island. Tilbakemeldingene er at hun er god til å lære fra seg, teknikkene er lette og artige, slik at du får lyst til å male mer etterpå.

Se profil
Sissel Flo Nilsen

Sissel Flo Nilsen

Fotograf med mange års erfaring som reklamefotograf og lærer i fotofaget. Hun behersker flere sjangere og kan skilte med en portefølje som spenner fra dramatiske industribilder til gripende naturbilder. Sissel kan triksene, også for smarttelefonen og også for å ta scrollstoppere i sosiale medier. Alle har nytte av å lære seg å ta bedre bilder mener Sissel og hun lærer gjerne bort.

Se profil
Steinar Caspari

Steinar Caspari

Steinar Caspari er omtalt som landets beste graffitikunstner. Han har også stor rekkevidde innenfor faget internationalt.

Se profil
Tove Svartkjønnli

Tove Svartkjønnli

Jeg er selvlært papirflorist, og elsker å eksperimentere med former og størrelser, ulike teknikker og typer papir. Papir er min form for meditasjon, eller mindfullness. Her er det lyden og den taktile følelsen av papir som forsterker denne følelsen for meg.

Se profil