Ofte Stilte Spørsmål (FAQ)

Kursdeltagelse

Hvordan er kursene lagt opp?

Kursene er prosjektrettet og lette å følge. De er lagt opp som moduler med undervisning på video i hver modul. Kursene skal være selvforklarende. På Artskills Facebook side kan du utveksle erfaringer med andre kursdeltakere.

Sendes kurset på spesielle tider?

Nei, kurset ligger tilgjengelig for deg når du måtte ønske å ta det. Du kan gå frem og tilbake mellom modulene om du har behov for det og du kan kjøre modulene om igjen.

Hvor lenge får jeg tilgang til kurset jeg kjøper?

Du betaler for kurset og har tilgang i et år fra kjøp.

Kan jeg bruke kurset på mobil og nettbrett?

Man kan se videoen på mobil, nettbrett og PC, og man trenger ikke spesiell programvare annet enn en nettleser og internettforbindelse.

Krever kursene forberedelse?

Dette er litt varierende, men stor sett krever kursene lite forberedelse. Alt om forberedelse, utstyr og eventuelle forhåndskunnskaper er beskrevet i kursets introduksjonsvideo eller beskrivelse som er gratis.

Kan jeg få support underveis?

Hvis det er feil med plattformen og ting ikke virker så tar du kontakt med vårt tekniske team [email protected].

Når det gjelder det faglige og prosjektet du jobber med er det ikke lagt opp til at det skal gis support fra kursholder. Men på Facebook siden vår kan du søke hjelp og utveksle erfaringer med andre kursdeltakere. Kursholderne er også innom denne siden med jevne mellomrom for å sjekke om det er noe de kan bidra med.